Rouwwerk

Bloemen zijn ook bij verdrietige momenten in het leven zoals een overlijden van een dierbaar persoon op hun plaats. Bloemen geven uiting aan uw verdriet, medeleven, steun en kracht voor de nabestaanden en tonen uw dankbaarheid voor de overledene.
Bloemen kunnen worden verwerkt in een stijlvol gestoken rouwarrangement of in een stemmig rouwboeket. Er zijn vele mogelijkheden om uw persoonlijke wens of de wens van de overledene in een rouwarrangement te verwerken. In overleg met de klant helpt Bloem Visie bij het maken van de bloemkeuze, kleurstelling, vorm en stijl van het arrangement. Er zijn verschillende uitvoeringen en prijzen mogelijk. Aan een stijlvol arrangement kunt u een lint of een rouwkaart bevestigen, om uw laatste groet te vermelden. Vraag naar de mogelijkheden bij Bloem Visie. Er is een speciale lijst met teksten beschikbaar om u te helpen om uw afscheidsboodschap te tonen.

Bloemen voor de nabestaanden, familie
U kunt ook de nabestaanden, familie van de overledene uw medeleven tonen d.m.v. een sympathie (medeleven) boeket (met of zonder vaas)te sturen. Door een kaartje aan de bloemen te bevestigen, laat u weten dat u aan hen denkt in deze verdrietige tijd.
Het boeket wordt naar het huisadres van de nabestaanden gestuurd. Het geeft hen steun en kracht in deze moeilijke tijd.