Zakelijk bloemwerk

Home Zakelijk bloemwerk

De entree van uw bedrijf is de eerste indruk die een klant ziet bij een bezoek aan uw bedrijf. Door deze ruimte aan te kleden met een fleurig bloemen of planten arrangement maakt u een onvergetelijke eerste indruk bij uw klanten!

De ontvangst balie/receptie is ook een mooie plaats om een fleurig welkomst arrangement te plaatsen! Dit kan wekelijks door een bloemabonnement te laten verzorgen door Bloem Visie.

Ook de vergaderruimtes of personeelskantine verdienen een fleurige aankleding! Deze ruimtes worden sfeervoller  door de aanwezigheid van bloemen en of planten.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor zakelijk bloemwerk bij Bloem Visie.

Vergeet uw personeel niet! Een bloemetje voor een verjaardag, een opkikkertje bij ziekte, een trouwdag of het slagen voor een cursus zijn de gelegenheden om ze te trakteren op een mooi boeket. Een klein gebaar maar een grote indruk voor uw personeel!

Ook de jubilaris binnen uw bedrijf in het zonnetje zetten met bloemen? Dat kan bij Bloem Visie. Een mooie boeket is altijd leuk om te ontvangen! Maar krijgt de jubilaris een etentje of een feest aangeboden door het bedrijf, dan zijn een mooie corsage of een handboeket (voor de partner) meer op zijn plaats.

Kortom vele mogelijkheden waar Bloem Visie het adres is op het gebied van bloemen voor elke gelegenheid, ook in het bedrijfsleven!